1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Snel en gemakkelijk professionele verzendlabels printen
verzendlabel-1

Professionele verzendlabels printen

Of het nu gaat om een startende webshop, een bedrijf binnen het MKB, een groot magazijn of logistieke organisatie, het is van essentieel belang dat verzendetiketten snel en professioneel  worden afgedrukt. Brother beschikt over diverse etiketten en labelprinters waarmee probleemloos verzendlabels van alle grote aanbieders geprint kunnen worden.

Brother is al vele jaren een gerenommeerde en betrouwbare specialist op het gebied van het afdrukken van labels en biedt het volgende:

  • Groot assortiment professionele labels en printers voor zowel kleine webshops en kantoren, als voor grote organisaties die dagelijks veel verzendlabels moeten verwerken.
  • Topkwaliteit zelfklevende labels die geschikt zijn voor alle grote pakket vervoerders zoals PostNL, DHL, MyParcel, DPD, GLS, UPS, TNT/FedEx en SendCloud.
  • Professionele meegeleverde software voor het snel en efficiënt printen van verzendlabels. 
  • Uitstekende support voor advies en ondersteuning bij implementatie in bestaande softwarepakketten.

verzendlabel-2

Waarom kiezen voor een professionele labelprinter?

Startende bedrijven maken vaak nog gebruik van het printen van verzendlabels op A4 of A6 papier en plakken deze vervolgens vast met tape, in de hoop dat het etiket blijft zitten en de barcode goed leesbaar is door de vervoerder. Het afdrukken van zelfklevende labels in combinatie met een professionele labelprinter biedt echter vele voordelen:  

  • Meer efficiëntie door het printen van verzendlabels op precies het juiste formaat (100 x 150 mm)
  • Tijdbesparing dankzij het snel en gemakkelijk aanbrengen van zelfklevende labels op pakketten.
  • Meer zekerheid vanwege uitstekende hechting en professionele afdrukkwaliteit, waardoor de barcode altijd goed leesbaar blijft.
  • Professionele uitstraling naar klanten.
 

verzendlabel-3

Welke Brother printers ondersteunen standaard 100 x 150 mm verzendlabels?

Brother beschikt over een groot assortiment labelprinters geschikt voor diverse soorten bedrijven en sectoren, zodat u precies de juiste labelprinter kunt kiezen die past bij uw eisen en bedrijfsbehoeften. 

Of het nu gaat om kleine hoeveelheden verzendlabels voor het versturen van pakketten voor webshops, kantoren en kleine ondernemers, of batches met grote aantallen labels voor magazijnen en distributiecentra. Brother biedt voor elke toepassing een geschikte labeloplossing.

Assortiment Brother labelprinters voor verzendlabels

verzendlabels-contact

Vragen of persoonlijk advies?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies over het printen van verzendlabels, vul dan ons contactformulier in. Ons team van specialisten staat voor u klaar en neemt zo snel mogelijk contact met u op.  

 

Contact