1. Home Brother
 2. Bedrijfsoplossingen
 3. Print- en scanoplossingen voor Food, horeca en hospitality
 4. Voedselbereiding
 5. Voorverpakte etenswaren
Woman in a cafe labelling a sandwich

food labels geven klanten duidelijke, essentiële informatie

Etikettering van verpakt voedsel wordt steeds belangrijker. Door duidelijke en nauwkeurige labeling van voorverpakte etenswaren, kunnen uw klanten gemakkelijker de juiste keuzes maken.

Met onze labelprinters voor food labeling maakt u zelf eenvoudige, goed leesbare labels met ingrediënten, allergenen informatie, prijzen, barcodes en houdbaarheidsdata. De steeds veranderende en strengere eisen voor voedseletikettering, heeft als gevolg dat een labelprinter onmisbaar is om klanten te informeren over productinformatie en te blijven voldoen aan de regelgeving.

Onze labelprinters voor verpakte etenswaren bieden:

 • Gebruiksgemak, eenvoudige bediening
 • Tijdbesparing vanwege efficiënte oplossing
 • Printen van duidelijke, hoogwaardige food labels

Wil u meer weten? Neem contact op met onze specialisten.

Person holding sandwich in clear plastic bag with brown label with ingredients

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken

Onze labelprinters voor verpakte etenswaren zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van voedselproducenten, cateraars, bakkers en andere groepen binnen de voedselindustrie. De printers kunnen gebruikt worden als stand-alone oplossingen of integreren met bestaande systemen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en daardoor ideaal om in de keuken of in een productieomgeving te gebruiken. U print snel professionele labels met:

 • Prijzen
 • Barcodes
 • Allergenen informatie
 • Calorie aanduiding
 • Uiterste gebruiksdatum / THT-datum
 • Bewaarinstructies

Food products are clearly labelled using black and white labels that state what allergens are present in this menu management food labelling solution for cafes, delis, kitchens and retail stores

Integratie met food management software

Onze labeloplossingen integreren naadloos met bestaande food en restaurant management systemen, zodat er eenvoudig gedetailleerde ingrediënten-, allergenen- en voedingsinformatie etiketten geprint kunnen worden.

Meer info
Cheese label

Labeloplossing voor voorraadbeheer

Onze flexibele oplossingen voor het printen van voorraad labels zijn een efficiënt en een veilig alternatief voor traditionele handgeschreven etiketten. Verbeter de efficiëntie van uw voorraadrotatie door producten nauwkeurig te labelen.

Meer info
Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen, vul dan het formulier in en onze specialisten nemen z.s.m. vrijblijvende contact met u op.
Ik ben geïnteresseerd in:
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. U kunt op elk gewenst moment uw toestemming intrekken om informatie van ons te ontvangen, door in onze e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.