Brother TD-4T desktop label printer printing shipping label in studio

Wat zijn de voordelen van een auto-ID printoplossing van Brother?

De label- en bonprinter van Brother kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met software systemen die al in gebruik zijn en bieden daarmee een maatoplossingen voor het printen van labels, etiketten en bonnen met barcodes.

Het assortiment Brother auto-ID printers ondersteunt diverse printertalen waaronder ZPL2 en heeft diverse verbindingsmogelijkheden voor mobiele apparaten. Heeft u specifieke eisen of wensen, dan zorgt onze uitstekende technische pre-sales en after-sales ondersteuning dat deze kunnen worden geïntegreerd in de geboden printoplossingen.

Download de folder (Engels)

Wilt u advies over Auto-ID oplossingen voor toepassingen binnen uw bedrijf?

Printoplossingen voor zakelijke werkzaamheden

Brother oplossingen worden gebruikt binnen heel Europa

Mcdonalds building with blue skies and logo on front of building

McDonald's Spanje

"De integratie van Brother printers in onze wereldwijde oplossingen voor het digitaliseren van activiteiten was uiteindelijk de beste keuze”

Lees meer

Herz service man on the phone next to Herz van

Herz

"Dankzij deze mobiele oplossing printen kunnen onze servicetechnici rapporten, facturen en logboeken nu eenvoudig op locatie afdrukken.”

Lees meer

Onze softwarepartners

Wij werken nauw samen met lokale en internationale softwareleveranciers voor het facilitairen van het printen van labels en etiketten voor diverse toepassingen. Op deze manier bieden wij printoplossingen op maat om te kunnen voldoen aan specifieke behoeften van onze klanten. Door samen te werken met diverse Independent Software Vendors (ISV's ) kan onze printapparatuur nog beter worden afgestemd aan uw specifieke wensen en behoeften.