1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Nieuwe oplossing van Brother in samenwerking met Fluke Networks

Nieuwe oplossing van Brother in samenwerking met Fluke Networks

 

Brother heeft een nieuwe app ontwikkeld: iLink&Label. Een mobiele iPhone applicatie voor netwerkinstallateurs die Fluke Networks LinkWare Live integreert met de Brother PT-E550WVP labelprinter. Door het afdrukken van kabellabels en het uitvoeren van netwerktests te stroomlijnen, creëert de app een efficiënt proces dat kosten en fouten tot een minimum reduceert.

 

Hoe het werkt
Fluke Networks LinkWare Live verbindt het kantoor naadloos met de medewerkers op locatie en zorgt ervoor dat de projectmanager of systeemontwerper, die verantwoordelijk is voor de netwerkinfrastructuur, kabel ID's kan programmeren in LinkWare Live.

Om kabelidentificatielabels af te drukken, downloadt de installateur de label-ID’s rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet naar de PT-E550WVP via de gratis
iLink&Label app van Brother. De installateur kan dezelfde identificatiegegevens en testinstellingen ook in de Fluke Versiv-tester downloaden, waardoor gegevens slechts eenmaal ingevoerd en opgeslagen worden op een centrale locatie.

Nadat het netwerkinstallatieprogramma gedownload is, maakt het verbinding met de P-touch labelprinter om de vereiste kabelidentificaties in de cloud te selecteren en vervolgens af te drukken zonder tussenkomst van een computer.

Voordelen
Dankzij dit nieuwe proces wordt het installeren, labelen, testen, certificeren en documenteren van installaties eenvoudiger en sneller. iLink&Label ondersteunt installateurs in het veld, omdat ze niet langer over een laptop hoeven te beschikken. Ze kunnen op locatie labels downloaden en afdrukken, waardoor het handmatig invoeren van netwerklabels wordt vermeden.

De gegevens kunnen zo vaak als nodig worden opgehaald vanuit de database en zijn overal toegankelijk voor meerdere toestellen. Hierdoor is men minder tijd kwijt aan het plannen en voorbereiden van labels terwijl de kwaliteit en efficiëntie van de bekabelingsprojecten omhoog gaat. Er is dus minder kans op fouten en onnodige kosten.

Samenwerking
"Brother is een ideale partner om mee samen te werken in het kader van het LinkWare Live Affiliates-programma. Er worden innovatieve producten ontwikkeld die geïntegreerd zijn in het LinkWare Live Software-as-a-Service (Saas)", zegt Robert Luijten, Field Marketing Manager van Fluke Networks. "Met meer dan zeven miljoen geüploade resultaten, demonstreren enthousiaste installateurs wereldwijd de toegevoegde waarde van LinkWare Live en optimaliseren zij hiermee hun processen. Het gebruik van geïntegreerde applicaties zoals Brother's iLink&Label geeft hen de tools die ze nodig hebben om tijd te besparen, de productiviteit te verbeteren en meer winst te halen uit projecten.”
Brother International Nederland verklaart: “Door onze aansluiting bij Fluke Networks bieden we installateurs een oplossing die een positieve impact heeft op hun bedrijf. Deze innovatieve app maakt het bekabelingsproces efficiënter, accurater en kostenefficiënter. Deze oplossing is een belangrijke technische ontwikkeling die de basis legt voor een succesvol kabelbeheerprogramma in de toekomst en pakt de uitdagingen aan waarmee installateurs op locatie worden geconfronteerd."

 

Brother PT-E550WVP labelprinter

De PT-E550WVP is de ideale alles-in-een-labelprinter voor grote en complexe netwerk- en datacenterinstallaties en biedt een oplossing voor alle etiketteringsvereisten. Bij de ontwikkeling van deze printer werd rekening gehouden met de industriestandaards en het gebruik van verschillende labelbreedtes voor kabels, patchpanelen en frontplaten.
Het toestel werkt met duurzame, gelamineerde TZe-tapes en HSe-krimpkousen die een uitstekende weerstand bieden tegen water, slijtage, chemicaliën en extreme temperaturen. Dankzij de sterke hechting zijn de labels robuust en duurzaam.


Over Fluke Networks

Fluke Networks is wereldwijd marktleider op het gebied van certificering, probleemoplossing en installatietools voor professionals die kritieke netwerkbekabelingsinfrastructuren installeren en onderhouden. Een combinatie van betrouwbaarheid en ongeëvenaarde prestaties zorgen ervoor dat werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Voor meer informatie over Fluke Networks en het LinkWare Live cloud-platform, gaat u naar www.flukenetworks.com/linkwarelive

PT-E550WVP