1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Drie jaar onbezorgd printen met Brother All-in-Box bundels

Drie jaar onbezorgd printen met Brother All-in-Box bundels

 

Vanaf 3 september 2018 brengt Brother diverse All-in-Box bundels op de markt, waarmee eindgebruikers maximaal drie jaar ongestoord kunnen printen, zonder dat ze hoeven te letten op het aanschaffen van nieuwe inkt of toner. 

 

De All-in-Box bundels zijn beschikbaar voor vier verschillende modellen; twee all-in-one inkjetprinters en twee compacte zwart-witlasermodellen. Er is voor elk specifiek gebruik en toepassing dus een model beschikbaar. Alle modellen zijn ideaal voor kleine kantoren of thuiswerkplekken, waar de ruimte beperkt is. En waar behoefte is aan een professionele printer met voldoende mogelijkheden en capaciteit om te voldoen aan klein-zakelijke werkzaamheden.   

De All-in-Box bundels bieden eindgebruikers alles wat ze nodig hebben om drie jaar zonder omkijken te kunnen printen*: een printer of all-in-one naar keuze, voor drie jaar inkt of toner en drie jaar garantie.  

Bij de twee zwart-witlaserprinters wordt de drie jaar toner geleverd in de vorm van vijf tonercartridges die in de verpakking zijn ingesloten en die elk een opbrengst van 1.000 pagina's hebben. Dus 5.000 pagina's in totaal. De inkjetmodellen beschikken over vier inktcartridges van super hoge capaciteit. Met de zwarte inktcartridge kan er tot wel 6.000 pagina’s worden geprint. Met de kleuren inktcartridges cyaan, magenta en geel tot wel 5.000 pagina's.

Martin Eveleens, Sales Manager Large Accounts bij Brother Nederland vertelt: "Onze All-in-Box bundels zijn ideaal voor kleine kantoren en ZZP’ers, omdat het hen alles biedt wat ze nodig hebben om 3 jaar ongestoord te kunnen printen. Dit heeft als grote voordeel dat bedrijven niet plotseling nieuwe inkt of toner hoeven aan te schaffen, maar weten waar ze aan toe zijn. Dit geeft een stuk rust, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op hun onderneming.”

Alle modellen zijn flexibel, voordelig, bieden professionele kwaliteit afdrukken en printen snel, zodat ze een toegevoegde waarde bieden binnen elke bedrijfsomgeving. Daarnaast beschikken ze allemaal over een draadloze netwerkverbinding, zodat alle medewerkers binnen het kantoor vanaf elke plek en vanaf meerdere apparaten kunnen printen. Zowel vanaf desktopcomputers en laptops, als vanaf smartphones en tablets.

*De bundels bevatten geen papier. De afdrukopbrengst voor de inkjetmodellen is gebaseerd op een gemiddeld maandelijks afdrukvolume van ongeveer 200 pagina's waarvan 60% zwarte afdrukken en 40% kleurenafdrukken, volgens ISO/IEC 24711 en met behulp van vier meegeleverde inktcartridges.

De afdrukopbrengst van de zwart-witlasermodellen is gebaseerd op een gemiddeld afdrukvolume van ongeveer 138 pagina’s per maand. De opbrengst wordt berekend volgens ISO/IEC 19752.