1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2014
  5. Zakelijk printen zonder omkijken of lange wachttijden

Zakelijk printen zonder omkijken of lange wachttijden

 

Technologiebedrijf Brother heeft op 1 juni een nieuwe lijn kleurenlaserprinters voor de zakelijke markt geïntroduceerd. De drie printers en vijf multifunctionals in de nieuwe Business Colour laserserie zijn onderhoudsarm. Door de verschillende opties hoeven gebruikers zeer weinig tijd en aandacht te besteden aan de printer. De grote papierladen en super hoge capaciteit tonercartridges zorgen ervoor dat er, zonder vervelende onderbrekingen of papieropstoppingen, lang achter elkaar geprint kan worden.

 

Geavanceerde mogelijkheden
De nieuwe modellen hebben een aantrekkelijke aanschafprijs en zijn uitgerust met tal van geavanceerde functies, zoals printen vanaf een andere locatie via het web. Daarnaast kunnen opties zoals printen in kleur of enkelzijdig afdrukken vergrendeld of geactiveerd worden. Dit geeft bedrijven maximale flexibiliteit en volledige controle over het printergebruik. De all-in-ones beschikken tevens over scan naar e-mailserver, FTP of naar diverse clouddiensten.


Korte wachttijden
Met afdruksnelheden tot 30 pagina's per minuut, een snelle ‘eerste pagina afdruk’ en intelligente afhandeling van printtaken, zijn de nieuwe printers een perfecte combinatie van snelheid en betrouwbaarheid. Voor gebruikers betekent dit een kortere wachttijd voor afdrukken, papier bijvullen of het vervangen van de toner. Zo blijft er meer tijd over voor belangrijke zaken.

Brother Nederland over de nieuwe kleurenlaserlijn: "Moderne kantoren hebben een printer of all-in-one nodig die taken snel uitvoert, weinig onderhoud vergt en betrouwbaar is. Onze nieuwe Business Colour lasermodellen voldoen precies aan deze eisen. Ze zijn betaalbaar, duurzaam en toekomstbestendig. Functionaliteit staat voorop, maar de nieuwe modellen zijn ook zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig draadloos aan te sturen via diverse apparaten. Ideaal voor kleine bedrijven, kantoren en werkgroepen binnen organisaties die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare printoplossing.”