1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. QL800 serie
  4. Zie het verschil
QL-800 Label Printer Range

Zie het verschil

De QL-800 labelprinters zijn zeer geschikt voor diverse branches

Empty office

Kantoor

Zorg ervoor dat uw documenten makkelijk terug te vinden zijn en geef uw urgente poststukken een visueel gevoel van prioriteit met opvallende labels geprint in zwart en rood. U kunt ook afdrukken in alleen zwart, op zowel doorlopende als voorgestanste labels.

Toepassingen zijn onder andere adreslabels, ordner labels, labels voor opbergboxen, kast en plank labels, labels voor kantoorbenodigdheden en interne bewegwijzering.

 

Bekijk de QL-800

Labels in a warehouse facility

Facilitaire zaken

Pak onmiddellijk de aandacht met zwart/rode labels. Essentieel voor het creëren van opvallende waarschuwingslabels en lange, doorlopende labels op groot formaat tot 1 meter lengte in zwart en rood. U kunt ook in zwart afdrukken op duurzame film labels.

Toepassingen zijn onder andere tijdelijke bewegwijzering, bezoekersbadges, labels voor kantoorapparatuur en kantoormeubilair.

 

Bekijk de QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Postkamer & magazijn

Print binnen enkele seconden goed zichtbare distributie en adreslabels op doorlopende labelrollen, zodat spoedlevering van pakketten niet over het hoofd gezien worden.

Toepassingen zijn onder andere adreslabels, distributie labels, labels voor planken en stellages in het magazijn, barcode labels, pallets, dozen, inventaris labels en tijdelijke bewegwijzering.

 

Bekijk de QL-800

Labels being used in a retail store

Winkels

Verhoog uw omzet met prijskaartjes en aanbieding labels die aandacht trekken, geprint in zwart en rood op onze doorlopende twee kleuren labelrol. De QL-820NWB labelprinter heeft een handig LCD scherm voor stand alone werking. Daarnaast is er mogelijkheid voor het monteren van een optionele batterij eenheid zodat de printer volledig mobiel op de winkelvloer gebruikt kan worden.

Toepassingen zijn onder andere product labels, prijs labels, labels voor promoties en speciale aanbiedingen, barcode labels voor het magazijn, tracking en interne bewegwijzering.

 

Bekijk de QL-820NWB

Labels being used on food at a supermarket

Levensmiddelenindustrie

Maak in het oog springende labels voor levensmiddelen waarmee u voldoet aan wet- en regelgeving. Met de twee kleuren doorlopende labelrol kunt u afdrukken in zwart/rood en belangrijke zaken als allergeneninformatie en verpakking- en houdbaarheidsdata laten opvallen.

De QL-820NWB heeft een LCD scherm en de mogelijkheid om templates in het geheugen op te slaan. Hierdoor is de labelprinter stand alone te gebruiken en kunnen er eenvoudig labels geprint worden op het moment van bereiding.
Toepassingen zijn onder andere allergie labels, labels voor voedselbereiding, verpakking- en houdbaarheid labels, prijs labels en barcode labels.

 

Bekijk de QL-820NWB

Labels being used on an ID badge

Visitor management

Verbeter de manier waarop u bezoekers ontvangt met opvallende naambadges geprint in zwart en rood. Met de twee kleuren doorlopende labelrol highlight u eenvoudig belangrijke gegevens zoals data, tijden, toegangsrechten, nooduitgangen en vluchtwegen. De QL-810W en QL-820NWB hebben een draadloze verbinding waarmee u direct labels kunt afdrukken vanaf een smartphone of tablet via de gratis iPrint&Label app.

Toepassingen zijn onder andere labels voor naambadge, adreslabels, waarschuwingslabels en interne bewegwijzering.

 

Bekijk de QL-810W