Brother iLink&Label app

Gebruik uw Apple iPhone of iPad om kabel ID's te downloaden die zijn opgeslagen in de LinkWare Live projecten van Fluke Networks en breng deze draadloos over naar de Brother PT-E550WVP labelprinter. Selecteer vervolgens het gewenste label om snel uw kabel ID-labels af te drukken. U hoeft geen laptop mee te nemen of een bekabelde verbinding te gebruiken.

Download in de App Store 

Network technician using Brother iLink&Label app on his smartphone

Bespaar tijd, verminder fouten

Door een koppeling te maken met gegevens die al zijn opgeslagen in Linkware Live, kunt u tijd besparen door dezelfde kabel ID's in de PT-E550WVP in te voeren via het toetsenbord van de labelprinter. Snel en efficiënt. Bovendien zijn typfouten zoals verkeerde namen verleden tijd en bent u verzekerd van optimale nauwkeurigheid bij al uw labeltaken,

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Binnen enkele seconden kabel ID’s downloaden

Nadat u de app heeft geïnstalleerd en de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Fluke Networks Linkware live hebt ingevoerd, duurt het slechts enkele seconden om de kabel ID's te selecteren en over te brengen naar de Brother PT-E550WVP labelprinter:

  • Selecteer het project met de vereiste kabel ID's en tik op "Download" om deze naar de app over te brengen.
  • Selecteer vervolgens de vereiste lijst met ID's en tik op "verzenden" om deze draadloos over te brengen naar de PT-E550WVP.
  • Dat is alles! De PT-E550WVP heeft nu uw nieuwste kabel ID's in het geheugen opgeslagen.

Brother TZe cable label being prepared for wrapping around network cable

Print kabel identificatie labels

Omdat uw kabel ID's in het geheugen van de printer zijn opgeslagen, heeft u alleen de PT-E550WVP  nodig.

Druk op de functietoets "kabelwikkel" op de PT-E550WVP labelprinter en configureer de instellingen voor het type kabel dat u gebruikt. Dit hoeft u maar één keer te doen.
Als u labels wilt printen, drukt u op de databasetoets op de labelprinter om de kabel ID's weer te geven. Kies vervolgens om alle labels af te drukken of selecteer de gewenste labels die u wilt afdrukken.

Labels worden in één lange strook geprint. Het geavanceerde snijmechanisme houdt uw labels op de juiste volgorde tijdens het afdrukken, waardoor ze gemakkelijker correct kunnen worden aangebracht.

Brother TZe flexibele gelamineerde labels zijn speciaal ontwikkeld voor kabel identificatie en worden aanbevolen voor gebruik op kabels en bedrading.

Mobile device ready to transmit new cable ID's to Brother PT-E550W label printer

Houd uw kabel ID-labels up-to-date

Naarmate uw netwerkinstallatie project wordt bijgewerkt en nieuwe kabel ID's worden toegevoegd of bestaande worden gewijzigd, gebruikt u de Brother iLink&Label app om de nieuwste kabel ID's van uw Linkware Live project opnieuw over te brengen naar de Brother PT-E550WVP labelprinter. U kunt deze dan tevens opnieuw printen.

Ontdek waarom labelen zo belangrijk is voor netwerkinstallatie en kabelbeheer