TandL-report

Onderzoeksrapport over barcode labeling

Brother heeft grondig onderzoek gedaan naar de oorzaken, de gevolgen en de oplossingen met betrekking tot fouten in barcode labels. In ons onderzoeksrapport belichten wij etiketteringsmethoden waarmee bedrijven de mazen in de supply chain kunnen dichten. Ontdek hoe u via barcode labeling goed overzicht kunt houden op uw voorraad en op verzonden producten, zodat u fouten en bijgaande extra kosten kunt vermijden.

Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met consultancybureau VDC Research. Zij doken in tal van issues rondom etikettering, van inzicht in de verborgen kosten waarmee magazijnen te maken kunnen krijgen, tot het daadwerkelijk oplossen van barcode fouten

De volgende zaken komen aan bod in het onderzoeksrapport:

 1. Het belang van accurate barcode labeling.

  Waarom effectieve barcode labeling van cruciaal belang is voor organisaties binnen de transport en logistiek sector.

 2. Operationele problemen oplossen met barcode labels.

  Eenvoudige oplossingen om etiketteringsfouten binnen uw organisatie te vermijden.

 3. De oorzaken voor fouten in barcode labels.

  Problemen waarmee bedrijven te maken hebben gehad tijdens de pandemie.

 4. De werkelijke kosten van labelfouten.

  Voorbeelden van extra kosten en andere problemen die ontstaan als het labelproces niet soepel verloopt.

 5. Fouten verminderen door de labelworkflow te automatiseren

 6. Moderne technologieën die bedrijven kunnen gebruiken om de efficiëntie van magazijnactiviteiten te verbeteren.

Voorwaarden: Ik ga ermee akkoord dat Brother mijn informatie mag delen met resellers, zodat deze mij namens Brother mogen contacten voor een vrijblijvend advies op maat.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

Labelfouten hebben zowel tastbare als verborgen kosten tot gevolg. Zelfs een kleine fout kan al leiden tot het sturen van het verkeerde product naar de verkeerde klant, een onjuistheid in de voorraadbeheer en een verstoring van de toeleveringsketen

Er worden dagelijks enorme aantallen etiketten afgedrukt. We zien dat de meeste fouten voortkomen uit handmatige processen. Dit leidt tot ontevredenheid bij de klant, wat op de lange termijn schadelijk en kostbaar kan zijn voor het bedrijf.

 

Bron: Europese aanbieder van logistieke diensten

Elk magazijn is anders. Bekijk onze oplossingen.