1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Licenties activeren
Business man in an office working on his laptop with a Brother printer in the background

Eenvoudige en veilige manier om licentie te activeren

Download onze gratis activeringstool BRAdmin Professional 4 (BRAdmin Pro 4) om de volgende Brother oplossingen te activeren:

Custom UI
SecurePrint+
Barcode Utility
Remote Panel

 

Of u nu slechts één oplossing voor één apparaat of meerdere oplossingen voor meerdere apparaten wilt activeren, u heeft alleen de activeringstool nodig om dit snel en eenvoudig te kunnen uitvoeren.

support downloads

1. Download de software tool

Ga via de knop hieronder naar de pagina waar u BRAdmin Professional 4 kunt downloaden. Vul bij “Product zoeken” het typenummer van uw Brother printer of scanner in. Klik vervolgens op “Downloads”. De volgende pagina toont uw huidige besturingssysteem. Bevestig dit door op "OK" te klikken. U vindt de downloadlink voor BRAdmin Professional 4 in het gedeelte "Managementtool”.

register

2. Installeer en zoek naar apparaten

Nadat u BRAdmin Professional 4 hebt geïnstalleerd, zoekt het hulpprogramma naar ondersteunde Brother apparaten via uw netwerk of USB. Via opties kunt u selecteren welke apparaten u wilt activeren.

settings cogs

3. Typ uw licentiecodes in en voer de update uit

Voer nu de licentiecodes in die u van uw Brother reseller hebt ontvangen. Via een pc die verbonden is met internet, kunnen de aangekochte oplossingen op uw Brother apparaten worden geactiveerd en bijgewerkt. Deze zijn nu klaar voor gebruik.

Veelgestelde vragen over BR Admin Professional 4

Zorg ervoor dat het betreffende apparaat:

• Een Brother apparaat is die de betreffende oplossing ondersteunt
• Via USB of het netwerk kan worden verbonden
• Correct is ingesteld, verbonden en beschikbaar is
• Beschikt over de laatste firmware

Nee. Alleen de pc die het hulpprogramma uitvoert, moet verbinding met internet hebben om de code te activeren.
Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees en Nederlands.
Windows 7 of hoger (32bit en 64bit).
(Mac wordt niet ondersteund.)
Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen tijdens het activeringsproces. Alleen de modelnaam, het serienummer en de activeringsdatum worden vastgelegd in het geval van een serviceverzoek.
Als er een activeringscode is geregistreerd, kan deze niet opnieuw worden gebruikt. U kunt dan het beste contact opnemen met Brother voor een vervangende code.
U kunt dit controleren met behulp van het dashboard in BRAdmin Professional 4. Meer info over BRAdmin is hier te vinden..
Ja. Er kan meer dan één licentiecode worden ingevoerd met behulp van BRAdmin Professional 4. Meer info over BRAdmin is hier te vinden..
Nee. Activeringscodes voor oplossingen kunnen niet twee keer worden gebruikt. U heeft dan een vervangende code nodig.
Nee, de activeringscodes blijven geldig.