Wat zijn de volgende stappen?

 

Contact met onze specialisten

Zodra u het formulier heeft ingevuld, neemt een van onze specialisten op het gebied van printoplossingen binnen food, horeca en hospitality contact met u op.

Wij denken graag met u mee

Door naar u te luisteren, kunnen we samen in kaart brengen welke oplossing uw bedrijf nodig heeft. Daarna kunnen wij vanuit onze expertise een deskundig advies geven, dat tegemoet komt aan de behoeften en uitdagingen die spelen binnen uw organisatie.

 

Vrijblijvende offerte op maat

We maken graag een vrijblijvende offerte op maat die specifiek is toegesneden op de situatie van uw organisatie. We houden daarbij rekening met specifieke eisen en wensen, zodat de oplossing naadloos aansluit bij uw huidige werkprocessen.

 

Wij helpen u bij het opzetten en uitrollen

We staan volledig ‘At your side’ om ervoor te zorgen dat alles bij u soepel verloopt. U kunt zowel rekenen op onze commerciële, als technisch ondersteuning en ook na implementatie kunt u altijd bij ons terecht voor vragen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen ?

In welke oplossingen bent u geïnteresseerd?

Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.