1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Design van Brother bekroond met drie prestigieuze awards

Design van Brother bekroond met drie prestigieuze awards

 

Printer- en solutionsfabrikant Brother heeft drie iF Design Awards gekregen voor kleurenlaser- en inkjetprinters.

 

Een van de winnende producten is de all-in-one kleurenlaserprinter MFC-L9570CDW, die ook een Winter 2018 Pick Award van Buyers Lab in de wacht sleepte. De printer werd door Buyers Lab gewaardeerd vanwege de printkwaliteit, uitzonderlijk hoge scansnelheid en betrouwbaarheid.

Producten worden voor iF Design Awards niet alleen beoordeeld op uiterlijk, maar ook op kwaliteit, prestaties, gebruikersinterface, innovatie, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

De volgende Brother-apparaten kregen iF-onderscheidingen voor 2018:
1) Kleurenlaserprinter HL-L9310CDW en all-in-one kleurenlaserprinter MFC-L9570CDW
2) Kleurenlaserserie HL/DCP/MFC-L8000
3) Het topmodel uit de A3 inkjet Business Smart-serie MFC-J6935DW

John Goossens van Brother Nederland zei: "Het is een grote erkenning om één van de meest gerespecteerde en meest bekende designprijzen ter wereld te ontvangen. Om er dit jaar drie te winnen is een ongelooflijke prestatie, zeker nu de MFC-L9570CDW ook een Buyers Lab Winter 2018 Pick Award heeft gewonnen.”

"Bij Brother streven we ernaar onze producten voortdurend te innoveren om nieuwe en unieke oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Het indrukwekkende aantal van 66 iF Design Awards die we in de loop van de jaren hebben behaald toont aan dat we dat hebben bereikt"

Brother won in 1982 de eerste iF Design Award voor de alfanumerieke typemachine. De awards worden georganiseerd en beoordeeld door het International Forum Design in Hannover, Duitsland. Dit jaar ontving de iF Design Awards 6.401 inzendingen uit 54 landen.

 

Over de iF Design Awards
De iF DESIGN AWARD behoort tot een van de meest prestigieuze en grootste designwedstrijden ter wereld. Sinds 1953 hebben ontwerpers, fabrikanten en gebruikers iF gezien als een symbool van goed ontwerp.

Een iF DESIGN AWARD staat voor uitmuntendheid, een getuigenis van kwaliteit en een uitdaging voor de concurrentie. Voor gebruikers is het een symbool van vertrouwen.
Ga voor meer informatie naar: https://ifworlddesignguide.com/if-design-award-2018


Brother Nederland is een toonaangevende speler in de printermarkt en heeft een kantoor in Amstelveen. Via een netwerk van resellers zijn de Brother producten en services beschikbaar in Nederland. Brother is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van inkjet- en laserprinters, labelprinters, scanners en diverse oplossingen. Alle productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 14001. Brother producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid en geavanceerde technologische innovaties.

iF-Awards-2018