Toegevoegd aan mandje

MFC-5460CN FAQs

Ik gebruik Windows. Ik probeer faxberichten te ontvangen op mijn computer, terwijl de MFC is aangesloten op een telefoonlijnwaarop onderscheiden belsignalen (Distinctive) worden gebruikt. De software voor het ontvangen van pc-faxen neemt alle inkomendeoproepen aan, zowel de gewone als die met het aparte belsignaal. Wat moet ik doen?

Niet wat u zocht? Ga terug

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software voor uw Brother-producten

Bekijk downloads

Handleidingen

Download de nieuwste handleidingen en gebruikershandleidingen voor uw Brother-producten

Handleidingen bekijken

Originele verbruiksartikelen

Zoek verbruiksartikelen en accessoires voor uw Brother product

Voer hieronder de productnaam van een apparaat of verbruiksartikel in of maak een keuze uit de vervolgkeuzelijsten om uw product te zoeken

Supplies