1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2020
  5. Brother op lijst van 'Beste werkgevers ter wereld'

Brother op lijst van 'Beste werkgevers ter wereld'

 

Brother Industries, Ltd. (President: Ichiro Sasaki) heeft aangekondigd dat het bedrijf is opgenomen in de lijst van "World's Best Employers" voor 2020. Deze lijst werd samengesteld door Forbes Magazine in samenwerking met Statista. Dit is het vierde jaar dat dit overzicht werd uitgebracht en de eerste keer dat Brother werd gerangschikt (nr. 130) onder de 750 multinationals en bedrijven met hoofdkantoren in 45 landen.

 

"We zijn vereerd dat Brother is vermeld als een van 's werelds beste werkgevers", aldus president Ichiro Sasaki. "Het is een bewijs van onze waarden en de toewijding aan onze medewerkers, die  Brother's ‘At your side’ boodschap elke dag tot leven brengen."

De ranglijst is gebaseerd op enquêteresultaten van 160.000 fulltime en parttime werknemers in 58 landen, die werken voor bedrijven met vestigingen in meerdere landen en regio's. Het onderzoek werd van juni tot juli uitgevoerd door Statista, een Duits marktonderzoeksbureau. Deelnemers beoordeelden hun bereidheid om hun eigen werkgever aan te bevelen bij familie en vrienden, evenals de reactie van hun bedrijf op de COVID-19-pandemie en andere aspecten zoals het imago van hun bedrijf, de economische voetafdruk, talentontwikkeling, gendergelijkheid en sociale verantwoordelijkheid.

Sinds de oprichting van de Brother Group is het bedrijf met vertrouwen uitdagingen aangegaan en heeft zich aangepast aan veranderende tijden en omgevingen, waarbij het consequent doorgaat met het cultiveren van nieuwe markten en groei. Sinds het begin van de pandemie heeft de Brother Group een groot aantal COVID-19-gerelateerde veiligheidsmaatregelen ingevoerd op alle locaties.  Zoals de distributie van gezichtsmaskers aan essentiële medewerkers en het aanbrengen van de nodige proces- en beleidsupdates om werknemers te beschermen. Het wereldwijde personeelsbestand wordt continu versterkt door toptalent en een positieve samenwerkingscultuur. Brother is toegewijd aan het leveren van naadloze productoplossingen met een zeer klantgerichte filosofie.

"Wij streven er voortdurend naar om medewerkers te belonen, motiveren, erkennen en om zinvolle oplossingen te creëren om het leven van onze werknemers, klanten en de samenleving te verbeteren en te verrijken", aldus Sasaki. "Als wereldwijde werkgever weten we dat onze waarden de strategie van onze organisatie zullen bepalen. Deze erkenning is belangrijk en we zijn trots op de manier waarop onze medewerkers denken over het werken voor de Brother Group."

Over Brother
Meer dan 100 jaar aan innovatie heeft ervoor gezorgd dat Brother nu een wereldwijde producent en leverancier van zakelijke oplossingen is. Opgericht als Yasui Sewing Machines Co in Japan in 1908 en later omgedoopt tot Brother, is het bedrijf nu actief in meer dan 40 landen over de hele wereld. Brother heeft zich voortdurend aangepast om te gedijen in een steeds veranderende markt. Van managed print services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en diensten van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de productiviteit te optimaliseren en samenwerking op de werkplek te bevorderen.