Originele Brother TZe-S641 sterk klevende label tapecassette - zwart op geel, breedte 18 mm

Brother TZe-S641 labeltape zwart op geel – sterk klevend - breedte 18 mm

€ 27,12 incl. btw

€ 22,41 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 12 mm, lengte 8 meter

Originele Brother cassette met extra sterke kleefkracht

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TZeS641_main

  • Breedte 12 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother cassette met extra sterke kleefkracht
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde sterk klevende TZe-S641 labeltape is geschikt voor gebruik in diverse Brother P-touch labelprinters en bijzonder veelzijdig dankzij de extra sterke kleefkracht en goede leesbaarheid. Met de extra sterke hechtlaag krijgt u nog betere kleefkracht en weet u zeker dat uw label zelfs op ruwe of oneffen oppervlakken blijft kleven.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TZe-S641 label tapecassette bent u verzekerd dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op gele TZe-S641 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te labelen, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een P-touch labelprinter in combinatie met een originele Brother tapecassette, aan al uw wensen op het gebied van labelen kunt voldoen.

Terug naar boven