Originele Brother TZe-MPRG31 labeltape – zwart op rode ruit, breedte 12 mm

Brother TZe-MPRG31 zwart op rode ruit labeltape – breedte 12 mm - Lengte 4 m - Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing staan

€ 11,87 incl. btw

€ 9,81 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 12mm, lengte 4m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZeMPRG31_main

  • breedte 12mm, lengte 4m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

De handige Brother TZe-MPRG31 labeltape met een zwart op rode ruit design is ideaal om items te personaliseren. Geef uw labels een vrolijke en creatieve touch of voeg een stijlvolle, persoonlijke uiting toe aan uw briefpapier, kaarten, cadeaus of knutselwerken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Originele Brother TZe-MPRG31 labeltape die er gegarandeerd voor zorgt dat uw labels lang meegaan.

De handige Brother TZe-MPRG31 labeltape met een zwart op rode ruit motief is ideaal om items te personaliseren. Geef uw labels een vrolijke en creatieve touch of voeg een stijlvolle, persoonlijke uiting toe aan uw briefpapier, kaarten, cadeaus of knutselwerken.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.
Terug naar boven