Originele Brother TZe-FX241 flexibele ID label tapecassette – zwart op wit, breedte 18 mm

Brother TZe-FX241 labeltape zwart op wit – flexibele ID tape - 18 mm

€ 27,10 incl. btw

€ 22,40 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 18 mm, lengte 8 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZeFX241_main

  • Breedte 18 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

De speciale lijmlaag van de Brother TZe-FX241 zwart op wit flexibele ID labeltape is ideaal voor het creëren van identificatielabels voor kabels, leidingen, pvc-buizen en alle cilindervormige items, waardoor belangrijke labels langer vast blijven zitten. Te gebruiken met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze 18 mm TZe-FX241 flexibele ID labeltape is speciaal ontworpen voor gebruik bij het labelen van kabels en buizen, en is door Brother uitvoerig getest om te zorgen dat u snel en efficiënt identificatie labels kunt afdrukken.

Met de speciaal ontwikkelde lijmlaag waarmee u labels gemakkelijk op kabels, pvc-buizen of ander cilindervormige voorwerpen kunt plaatsen, is de Brother TZe-FX241 zwart op wit labeltape ook geschikt voor gebruik op sterk gebogen oppervlakken zoals leidingen en pijpen. Uw label kan herhaaldelijk om de kabel worden gewikkeld, of als vlaggetje aan elkaar worden geplakt.

Onze gelamineerde labels zijn te gebruiken met met diverse Brother P-touch labelprinters, zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage.

Terug naar boven