Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-262 label tapecassette – rood op wit, breedte 36 mm

Brother TZe-262 rood op wit labeltape – breedte 36 mm

€ 31,52 incl. btw

€ 26,05 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 3 werkdagen
+
Een reseller zoeken

Breedte 36 mm, lengte 8 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TZe262_main

  • Breedte 36 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-262 labeltape is geschikt voor gebruik in diverse Brother P-touch labelprinters en bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare rood op witte kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TZe-262 label tapecassette bent u verzekerd dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde rood op wit TZe-262 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te labelen, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een P-touch labelprinter in combinatie met een originele Brother tapecassette, aan al uw wensen op het gebied van labelen kunt voldoen.

Terug naar boven