Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-242 label tapecassette – rood op wit, breedte 18 mm

Brother TZe-242 rood op wit labeltape – breedte 18 mm

€ 21,11 incl. btw € 17,45 excl. btw
Niet op voorraad

Deze originele gelamineerde TZe-242 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment aan Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare rood op witte kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

  • breedte 18 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze originele Brother TZe-242 label tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde rood op wit TZe-242 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar – u weet dus zeker dat uw P-touch apparaat aan al uw etiketteringseisen voldoet.

Toepassing