Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-135 label tapecassette – wit op transparant, breedte 12 mm

Brother TZe-135 wit op transparant labeltape – breedte 12 mm

€ 20,19 incl. btw

€ 16,69 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 3 werkdagen
+
Een reseller zoeken

Breedte 12 mm, lengte 8 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TZe135_main

  • Breedte 12 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-135 labeltape is geschikt voor gebruik in diverse Brother P-touch labelprinters en bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare wit op transparante kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TZe-135 label tapecassette bent u verzekerd dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde wit op transparante TZe-135 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een P-touch labelprinter in combinatie met een originele Brother tapecassette, aan al uw wensen op het gebied van labelen kunt voldoen.

Terug naar boven