Originele Brother TN-3330 zwarte tonercartridge 

Brother TN-3330 zwarte tonercartridge. Print 3.000 pagina's.

€ 130,47 incl. btw

€ 107,83 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 3.000 pagina's conform ISO/IEC 19798

Originele Brother toner van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

TN3330_main

  • Print 3.000 pagina's conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Met de originele Brother TN-3330 zwarte tonercartridge is ontworpen zodat deze perfect samen werkt met uw Brother printer, zodat u geld kunt besparen en gegarandeerd keer op keer zwart-witdocumenten van de hoogste kwaliteit afdrukt. De TN-3330 cartridge Samengesteld volgens de hoge ontwerp eisen van Brother print u tot wel 3.000 pagina's.

Meer over dit product...

Breng uw pagina's tot leven met deze TN-3330 zwarte tonercartridge, die vakkundig is ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit te bieden.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, is het een feit dat deze cartridges niet perfect afgestemd zijn op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Door te kiezen voor de TN-3330 zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en kunt u er gerust op vertrouwen dat de garantie die u hebt geldig blijft.
Terug naar boven