Toegevoegd aan mandje

BCS-1J074102-203 Voorgestanste, thermo-transfer labelrol – gecoat wit

Voorgestanste labelrol met witte labels van 102 mm x 74 mm en 2.900 labels per rol, voor beeldoverdracht in combinatie met een daarvoor geschikte thermo-transferrol.

€ 36,71 incl. btw € 30,34 excl. btw
Niet op voorraad

Deze voorgestanste labelrol met labels van 102 x 74 mm is ontwikkeld voor professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor logistieke toepassingen, magazijnen, productiebedrijven en andere branches waar labels worden gebruikt voor verzendgegevens, barcodes of andere belangrijke informatie.

Kenmerken

  • 2.900 labels per rol, 102 mm x 74 mm, wit
  • Gecoat oppervlak
  • Vereist compatibel thermo-transferrol voor beeldoverdracht
  • Hoge kwaliteit labelmateriaal
  • Duidelijke, duurzame resultaten

Overzicht

Deze gecoate labels zijn speciaal ontwikkeld voor professionele labeltoepassingen en kunnen gebruikt worden met geschikte industriële TJ labelprinters van Brother. De rollen bevatten 2.900 voorgestanste labels van 102 x 74 mm. Dit formaat kan onder meer gebruikt worden voor het printen van verzend-, pallet- en productlabels binnen diverse sectoren.

Met de BCS-1J074102-203 labelrollen print u hoogwaardige labels met logo's, barcodes,  adresgegevens of andere belangrijke informatie. De labels zijn vervaardigd volgens strenge richtlijnen en kunnen gebruikt worden in combinatie met thermo-transferrollen en een geselecteerd aantal Brother labelprinters.

Door te kiezen voor de originele Brother gecertificeerde thermo-transfer labelrollen, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat  kristalheldere, duurzame labels van hoge kwaliteit.

Toepassing