Originele Brother DK-22205 doorlopende labelrol - papier – zwart op wit, breedte 62 mm

Brother DK-22205 zwart op wit doorlopende labelrol - papier - breedte 62 mm en lengte 30,48 meter

€ 22,87 incl. btw

€ 18,90 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 62 mm en lengte 30,48 meter

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Zorgt voor duidelijke, duurzame resultaten

Productinformatie

DK22205 and Roll

  • breedte 62 mm en lengte 30,48 meter
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke, duurzame resultaten

Beschrijving

Of u nu labels maakt voor enveloppen, mappen of voor op schappen, u kunt altijd rekenen op maximale flexibiliteit om op maat labels te creëren. De DK-22205 doorlopende labelrol heeft een sterke hechtlaag die zorgt voor permanente kleefkracht, waardoor deze erg handig is zowel bij u thuis als op kantoor.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

De DK-22205 is perfect voor het maken van labels voor mappen, enveloppen of bordjes op schappen, waardoor u de flexibiliteit heeft om elk soort label te creëren. Deze doorlopende papiertape is vakkundig ontworpen om aan al uw labeleisen te voldoen. Hierdoor kunt u labels van alle groottes maken door de tape zelf op lengte te snijden.

U kunt het overzicht thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij de originele DK-22205 labelrol zwart op wit. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-22205 uitvoerig door Brother getest om u een duurzame en betrouwbare kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-22205 labelrol zorgt u ervoor dat uw labelprinter optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.
Terug naar boven