Toegevoegd aan mandje

PJ-722

Thermische mobiele A4-printer

Compatibel met

  • Citrix ready

Print onderweg of op locatie offertes, facturen en rapporten met de compacte PJ-722 mobiele printer. Ideaal voor zowel dienstverlenende bedrijven met medewerkers in de buitendienst, als voor veiligheids- en hulpdiensten.

kenmerken

  • Thermische printtechnologie
  • Afdruksnelheid tot 8 ppm
  • Afdrukresolutie 203 x 200 dpi
  • Software Development Kit beschikbaar voor Android
  • USB 2.0 Full Speed

Overzicht

Brother PJ-722 Thermische mobiele A4-printer

 

PJ mobiele printer (A4) - 203x200 dpi - 8 ppm - USB 2.0

 

Deze compacte en duurzame mobiele printer is de ideale printoplossing voor buitendienst medewerkers op het gebied van service, verkoop en logistiek. De printer is ook zeer geschikt voor veiligheids- en hulpdiensten, zoals brandweer en ambulancepersoneel. Met dit model beschikken gebruikers over een volledig mobiele printoplossing op A4-formaat. Via de USB aansluiting kan eenvoudig verbinding worden gemaakt met PC’s en laptops. De printer is lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen in een koffer of laptoptas. Met de krachtige Lithium-ion batterij kunnen tot wel 600 afdrukken per acculading worden geprint. De PJ-722 biedt een printsnelheid tot 8 pagina's per minuut en een resolutie van 203 x 200 dpi. Er kan gekozen worden voor thermisch A4-papier of voor papierrollen. Dit maakt de printer bij uitstek geschikt voor het op locatie afdrukken van facturen, service rapporten en pakbonnen. Er zijn diverse optionele accessoires beschikbaar, waardoor de mobiele printer volledig op maat kan worden samengesteld. Zo kan worden voldaan aan specifieke eisen en behoeften van gebruikers of organisaties.

ANWB

Mobiele PJ printers bij de ANWB

De ANWB heeft diverse typen PJ printers ingebouwd in 900 wegenwachtauto’s uit het wagenpark.  De compacte PJ modellen worden gebruikt voor het op locatie printen van de uitgevoerde werkzaamheden en de afdruk geldt tevens als garantiebewijs voor de klant/het lid. ANWB-auto’s moeten in alle weertypen uitrukken en de bestendigheid tegen zware klimatologische omstandigheden is een van de redenen waarom er is gekozen voor de thermische PJ printers van Brother. Lees meer

Mobiele printer voor onderweg of op locatie

De PJ modellen bieden een uitstekende thermische printoplossing op A4-formaat. Thermisch printen staat bekend als de enige betrouwbare printtechnologie voor professionals op locatie. Het is minder gevoelig voor wisselende temperaturen en vochtigheidsgraad in vergelijking met andere mobiele printtechnologieën. Bovendien is er geen kans op morsen of lekken en bespaart het veel tijd, ongemak en extra kosten die het verwisselen van opgebruikte inkt of toner met zich meebrengt.

Compact en lichtgewicht

De PJ-722 is met 480 gram licht in gewicht en zeer compact met een afmeting van 25,5 (B) x 5,5 (D) x 3,0 (H) cm. Hierdoor kan de printer gemakkelijk worden meegenomen in een koffer of laptoptas. Er zijn ook mogelijkheden om dit model in te bouwen op speciale werplekken of in diverse voertuigen. Voor het gebruik in voertuigen zijn diverse optionele accessoires beschikbaar.

Integratie met bestaande mobiele apps en software

Printen via een bestaande app of software was in het verleden nog weleens een struikelblok. Brother biedt naast de standaard printer drivers voor Windows®, Mac en Linux, diverse SDK’s (Software Development Kits) Hiermee kunnen software ontwikkelaars snel en efficiënt printfuncties inbouwen in bestaande software oplossingen, of zelf nieuwe print apps ontwikkelen.


Er zijn SDK's beschikbaar voor Android en Windows® besturingssystemen.

Ga voor meer info naar: http://www.brother.nl/bdc

USB verbinding

Via de betrouwbare USB interface kan bekabeld verbinding gemaakt worden met computers en laptops die draaien onder Windows®, Mac of Linux. Tevens kan verbinding gemaakt worden met mobiele apparaten die draaien onder Android en beschikken over een USB host interface. (Alleen voor Android OS 3.1 of recenter)

Specificaties

Functies en specificaties

Barcodesymbologieën Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Postnet. 2D:PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec
Printertype Mono
Max papierformaat A4
Geheugen 32MB
Flashgeheugen 6 MB
Technologie Direct thermal
USB-poort Ver.2.0 (Full Speed)
Apparaat afmeting (b x d x h) 255 x 55 x 30 mm
Apparaat gewicht 480 g
Geleverd met USB kabel
printkop reinigingsvel
Quick Setup Guide
cd-rom (printer driver en handleiding)
Afdruksnelheid A4 8 pagina’s per minuut
Afdrukresolutie 203 x 200dpi
Emulaties ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template
Bitmaplettertypen Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold
Contour-/vectorlettertypen Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Ondersteuning van P-touch Editor, P-touch Transfer Manager, Citrix Xen App/Xen Desktop/Citrix Ready gecertificeerd (Windows)
Garantie Standaardgarantie - 3 jaar Carry-In

Verbruiksartikelen en accessoires

Accessoires

Verbruiksartikelen