Toegevoegd aan mandje
  1. Home
  2. zoekresultaten

Zoekresultaten

Zakelijk A3 printen hoeft niet duur te zijn

Zakelijk A3 printen hoeft niet duur te zijn

Met de introductie van de nieuwe Brother A3 XL inkjet serie, is het vanaf nu mogelijk om voordelig te printen tot A3-formaat. De business lijn bestaat uit vijf modellen, drie all-in-ones en twee printers, die speciaal zijn ontworpen voor het MKB en bewijzen dat zakelijk printen niet duur hoeft te zijn.

6 manieren om uw gegevens te beschermen

6 manieren om uw gegevens te beschermen

Met de introductie van de AVG zijn de regels rond privacy strenger dan ooit tevoren. En de gevolgen ernstiger wanneer er geen stappen ondernomen worden om gevoelige informatie te beschermen. Heeft u rekening gehouden met het feit dat uw kantoorprinter een risico zou kunnen opleveren? Het is makkelijk over het hoofd te zien. Printerbeveiliging gaat tegenwoordig over veel meer dan alleen documenten, omdat printers veel meer doen dan alleen maar afdrukken.

Robuuste mobiele printers voor labels en bonnen

Robuuste mobiele printers voor labels en bonnen

Brother introduceert twee nieuwe mobiele RJ printers, speciaal voor personeel dat onderweg of op locatie over specifieke printmogelijkheden moet beschikken. De modellen printen zelfklevende labels of bonnen tot maximaal 10,4 cm breed. Dankzij de stevige behuizing en hoge printsnelheid zijn de printers geschikt voor een groot aantal toepassingen binnen diverse branches.

Brother producten bekroond met diverse prijzen

Brother producten bekroond met diverse prijzen

Brother International is een wereldwijd concern dat al meer 110 jaar bestaat. Tegenwoordig is Brother niet alleen toonaangevend als het gaat om de productie van laser- en inkjetprinters, maar worden er onder andere ook geavanceerde documentscanners, mobiele printers en labelprinters geproduceerd. Daarnaast biedt Brother zakelijke oplossingen en services voor moderne bedrijven.

Toners recyclen

Download een retourlabel om gebruikte Brother toner gratis terug te sturen. Breng ze naar uw postkantoor en wij recyclen ze in ons recyclegecentrum.

Milieulabels

Printers en andere producten van Brother voldoen aan de voorwaarden om internationaal erkende milieulabels te mogen dragen.

Waarden en filosofie

Brother gelooft in de duurzame ontwikkeling van producten en in een milieubewust dagelijks leven. Lees meer over onze milieu- en ethische waarden.

Milieubeleid

De veiligheid van onze producten en hun impact op het milieu zijn onze prioriteit. Lees hier ons volledige milieubeleid.