Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-SL661 zelflaminerende label tapecassette - zwart op geel, breedte 36 mm

Brother TZe-SL661 zelflaminerende labeltape zwart op geel - 36 mm - voor het labelen van kabels met een diameter van 3,0 mm tot 10,4 mm

Niet op voorraad

Deze TZe-SL661 36 mm zwart op gele zelflaminerende Pro Tape is ontwikkeld voor het langdurig labelen van netwerkkabels en heeft speciale kleef- en labeleigenschappen die ervoor zorgen dat de labels goed en stevig aan draden en kabels blijven zitten. Deze labeltape is te gebruiken met een aantal P-touch modellen die geschikt zijn voor 36 mm TZe tapecassettes.

Kenmerken

  • Zwarte tekst op gele tape
  • 36 mm breed, 8 meter lang
  • Voor labelen van kabels met een diameter van 3,0 mm tot 10,4 mm
  • Originele Brother tapecassette van hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzame en goed leesbare resultaten

Overzicht

Deze TZe-SL661 zelflaminerende labeltape van 36 mm is speciaal ontwikkeld voor het betrouwbaar en duurzaam labelen van CAT5e / CAT6 / CAT6A netwerkkabels met een diameter van 3,0 tot 10,4 mm. 

De TZe-SL661 zwarte tekst op gele labeltape bestaat uit speciaal materiaal waardoor de labels gemakkelijk op kabels aangebracht kunnen worden. Daarnaast beschikt de tape over een speciale lijmlaag, zodat u ervan verzekerd bent dat de labels jarenlang stevig vast blijven zitten. 

Deze zelflaminerende tape maakt deel uit van het Brother Pro Tape assortiment en is te gebruiken met een serie geschikte professionele P-touch labelprinters. Zelfklevende gelamineerde labels van Brother zijn bestand tegen de invloeden van chemicaliën, slijtage, zonlicht en onderdompeling in water.

Toepassing