Originele Brother TZe-SL251 zelflaminerende label tapecassette - zwart op wit, breedte 24 mm

Brother TZe-SL251 zelflaminerende labeltape zwart op wit - 24 mm - voor het labelen van kabels met een diameter van 3,0 mm tot 6,6 mm

€ 30,92 incl. btw

€ 25,55 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Zwarte tekst op witte tape

24 mm breed, 8 meter lang

Voor labelen van kabels met een diameter van 3,0 mm tot 6,6 mm

Productinformatie

TZe-SL251 Tape

Originele Brother tapecassette van hoogwaardige kwaliteit

Duurzame en goed leesbare resultaten

Kenmerken

  • Zwarte tekst op witte tape
  • 24 mm breed, 8 meter lang
  • Voor labelen van kabels met een diameter van 3,0 mm tot 6,6 mm
  • Originele Brother tapecassette van hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzame en goed leesbare resultaten

Beschrijving

Deze TZe-SL251 24 mm zwart op gele zelflaminerende Pro Tape is ontwikkeld voor het langdurig labelen van netwerkkabels en heeft speciale kleef- en labeleigenschappen die ervoor zorgen dat de labels goed en stevig aan draden en kabels blijven zitten. Deze labeltape is te gebruiken met een aantal P-touch modellen die geschikt zijn voor 24 mm en 36 mm TZe tapecassettes.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Deze TZe-SL251 zelflaminerende labeltape van 24 mm is speciaal ontwikkeld voor het betrouwbaar en duurzaam labelen van CAT5e / CAT6 / CAT6A netwerkkabels met een diameter van 3,0 tot 6,6 mm. 

De TZe-SL251 zwarte tekst op witte labeltape bestaat uit speciaal materiaal waardoor de labels gemakkelijk op kabels aangebracht kunnen worden. Daarnaast beschikt de tape over een speciale lijmlaag, zodat u ervan verzekerd bent dat de labels jarenlang stevig vast blijven zitten. 

Deze zelflaminerende tape maakt deel uit van het Brother Pro Tape assortiment en is te gebruiken met een serie geschikte professionele P-touch labelprinters. Zelfklevende gelamineerde labels van Brother zijn bestand tegen de invloeden van chemicaliën, slijtage, zonlicht en onderdompeling in water.

Terug naar boven