Originele Brother TZe-SE4 veiligheidstape – zwart op wit, breedte 18 mm

Brother TZe-SE4 veiligheidstape voor fraudebestendig labelen. Laat een dambordpartoon achter als het verwijderd wordt en kan dus niet opnieuw worden aangebracht. Tapecassette zwart op wit – breedte 18 mm

€ 41,78 incl. btw

€ 34,53 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 18 mm, lengte 8 m

Veiligheidstape - kan niet opnieuw worden aangebracht

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

TZeSE4_main

Print duidelijke, duurzame labels

  • breedte 18 mm, lengte 8 m
  • Veiligheidstape - kan niet opnieuw worden aangebracht
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duidelijke, duurzame labels

Beschrijving

Bescherm uzelf tegen diefstal en vervalsing met de originele Brother TZe-SE4 labeltape. Deze TZe-SE4-veiligheidstape is vakkundig ontwikkeld  en waarschuwt u wanneer er geknoeid is met uw apparatuur. Compatibel met P-touch printers met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

De originele Brother TZe-SE4 veiligheidslabeltape zwart op wit is vakkundig ontwikkeld  en helpt u uw apparatuur te beschermen tegen diefstal en vervalsing.

Deze gelamineerde tape is ideaal voor het maken van elektrische veiligheidstest-labels en zorgt ervoor dat uw label niet kan worden verwijderd van een bepaalde plek en elders kan worden aangebracht. Zodra de TZe-SE4 veiligheidstape wordt verwijderd, laat het label een dambordpatroon na en wordt de afdruk vernietigd, waardoor het label niet opnieuw kan worden aangebracht.

Misschien moet u vertrouwelijke informatie beschermen die is opgeslagen in dozen en dossiermappen. De TZe-SE4 waarschuwt u als de tape verwijderd is. TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken. U weet dus zeker dat uw P-touch printer aan al uw labeleisen voldoet. Door voor een originele TZe-SE4 labeltape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en u resultaten blijft behalen die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.

Deze zwart op wit  TZe-SE4 labeltape is door Brother grondig getest om zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk te zijn.

Terug naar boven