1. Home
  2. Toebehoren
  3. TZe-S251

Originele Brother TZe-S251 tapecassette – zwart op wit, breedte 24 mm

Brother TZe-S251 labeltape zwart op wit – breedte 24mm

€ 26,02 incl. btw € 21,50 excl. btw
Op voorraad
+        In mandje Een reseller zoeken

Met een gepatenteerde gelamineerde coating is deze zwart op witte tape ontwikkeld om in de meest extreme omstandigheden lang mee te gaan. Dankzij zijn extra sterke lijmlaag biedt deze originele Brother TZe-S251 labeltape superieure kleefkracht en is ideaal voor gebruik op oppervlakken met structuren, zoals metalen kasten en gestructureerde kunststoffen. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

  • breedte 24 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duidelijke, duurzame labels

Overzicht

Deze TZe-S251 labeltape is door Brother grondig getest voor een duurzaam en betrouwbaar resultaat.Met een gepatenteerde gelamineerde coating is deze sterk klevende tape zwart op wit ontwikkeld om extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en schuren te weerstaan.

Hoewel de standaard klevende P-touch TZe labels zeer duurzaam zijn, bevat de TZe-S251 24 mm tape een extra sterke lijmlaag. Hierdoor plakt de tape makkelijker op gestructureerde oppervlakken en blijft langer zitten.

Dit betekent dat deze originele Brother TZe-S251 tape ideaal geschikt is voor gebruik op vlakken die extra kleefkracht vereisen, zoals metalen kasten, kunststoffen met een structuurlaag en andere niet-gladde oppervlakken.

Toepassing