Originele Brother TZe-S211 sterk klevende label tapecassette - zwart op wit, breedte 6 mm

Brother TZe-S211 labeltape zwart op wit – sterk klevend - breedte 6 mm

€ 19,48 incl. btw

€ 16,10 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 6 mm, lengte 8 meter

Originele Brother cassette met extra sterke kleefkracht

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TZeS211_main

  • Breedte 6 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother cassette met extra sterke kleefkracht
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde sterk klevendeTZe-S211 labeltape is geschikt voor gebruik in diverse Brother P-touch labelprinters en bijzonder veelzijdig dankzij de extra sterke kleefkracht en goede leesbaarheid. Met de extra sterke hechtlaag krijgt u nog betere kleefkracht en weet u zeker dat uw label zelfs op ruwe of oneffen oppervlakken blijft kleven.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TZe-S211 label tapecassette bent u verzekerd dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op wit TZe-S211 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een P-touch labelprinter in combinatie met een originele Brother tapecassette, aan al uw wensen op het gebied van labelen kunt voldoen.
Terug naar boven