Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-S131 sterk klevende label tapecassette - zwart op transparant, breedte 12 mm

Brother TZe-S131 labeltape zwart op transparant – sterk klevend - breedte 12 mm

€ 17,98 incl. btw € 14,86 excl. btw

Op voorraad

Deze originele gelamineerde sterk klevende TZe-S131 labeltape is geschikt voor gebruik in diverse Brother P-touch labelprinters en bijzonder veelzijdig dankzij de extra sterke kleefkracht en goede leesbaarheid. Met de extra sterke hechtlaag krijgt u nog betere kleefkracht en weet u zeker dat uw label zelfs op ruwe of oneffen oppervlakken blijft kleven.

  • Breedte 12 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother cassette met extra sterke kleefkracht
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Overzicht

Met deze originele Brother TZe-S131 label tapecassette bent u verzekerd dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op transparante TZe-S131 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te labelen, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een P-touch labelprinter in combinatie met een originele Brother tapecassette, aan al uw wensen op het gebied van labelen kunt voldoen.

Toepassing