Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-RL54 lintcassette – goud op lichtblauw, 24 mm breed

Brother TZe-RL54 stoflint goud op lichtblauw - breedte 24 mm, lengte 4 meter

€ 15,31 incl. btw € 12,65 excl. btw

Op voorraad

Voeg een persoonlijk tintje toe aan kaarten, cadeaus, feestdecoratie en hobbyprojecten met de Brother TZe-RL54 goud op lichtblauw lintcassette. Of het nu gaat om speciale gelegenheden of dat u gewoon een extra finishing touch wilt toevoegen, dit luxe lint biedt de ultieme manier om diverse items zoals cadeaus en geschenken te personaliseren. Deze lintcassette is geschikt voor P-touch labelprinters die TZ of TZe cassettes ondersteunen.

Kenmerken

  • 24 mm breed, 4 meter lang
  • Premium stoflint voor cadeaus, feestdecoratie en hobbyprojecten
  • Originele Brother lintcassette van hoogwaardige kwaliteit
  • Stijlvolle en goed leesbare resultaten

Overzicht

Gebruik de TZe-RL54 lintcassette in combinatie met een P-touch labelprinter om uw wensen voor speciale gelegenheden uit te drukken. Met dit exclusieve lint van hoge kwaliteit voegt u een vleugje magie en een persoonlijk tintje toe aan geschenken, kaarten, hobbyprojecten en items voor feesten zoals bruiloften en jubilea.

Met de TZe-RL54 maakt u snel stijlvolle linten met scherpe, professionele opdruk. Dit prachtige goud op lichtblauw premium lint heeft dankzij de glanzende afwerking een mooie, luxe uitstraling en is perfect geschikt voor het inpakken van belangrijke cadeautjes en bijzondere hobbyprojecten.

Toepassing