Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-R231 lintcassette – zwart op wit, 12 mm breed

Brother TZe-R231 stoflint zwart op wit - breedte 12 mm, Lengte 4 meter

€ 10,97 incl. btw € 9,07 excl. btw

Op voorraad

Voeg een persoonlijk tintje toe aan kaarten, cadeaus, feestdecoratie en hobbyprojecten met het Brother TZe-R231 zwart op wit lint. Of het nu gaat om speciale gelegenheden of dat u gewoon een extra finishing touch wilt toevoegen, dit luxe lint biedt u de ultieme manier om diverse items zoals cadeaus en geschenken te personaliseren. Deze lintcassette is geschikt voor P-touch labelprinters die TZ of TZe cassettes ondersteunen.

Kenmerken

  • 12 mm breed, 4 meter lang
  • Stoflint voor cadeaus, feestdecoratie en hobbyprojecten
  • Originele Brother lintcassette van hoge kwaliteit
  • Goed leesbare resultaten

Overzicht

Gebruik de TZe-R231 lintcassette in combinatie met een P-touch labelprinter om uw wensen voor speciale gelegenheden kenbaar te maken. Met dit originele lint van hoge kwaliteit voegt u een vleugje magie en een persoonlijk tintje toe aan geschenken, kaarten, hobbyprojecten en items voor feesten zoals bruiloften en jubilea.

Met de TZe-R231 maakt u snel stijlvolle linten met scherpe, professionele opdruk. Dit prachtige zwart op wit premium lint heeft dankzij de glanzende afwerking een mooie, luxe uitstraling en is perfect geschikt voor het inpakken van belangrijke cadeautjes en bijzondere hobbyprojecten.

Toepassing