Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-PR955 label tapecassette - wit op premium zilver, breedte 24 mm

Brother TZe-PR955 wit op premium zilver labeltape – breedte 24 mm

€ 30,23 incl. btw € 24,98 excl. btw

Op voorraad

De originele gelamineerde TZe-PR955 premium labeltape heeft een sprankelende zilverkleurige achtergrond en geeft een exclusieve uitstraling aan badges, naamplaatjes en is een geweldige toevoeging om geschenken en hobbyprojecten extra waarde te geven. De slijtvaste gelamineerde toplaag zorgt ervoor dat het label goed wordt beschermd tegen beschadiging en weersinvloeden, waardoor het label zeer lang mee gaat. Te gebruiken in combinatie met alle Brother P-touch labelprinters waar het TZ of TZe logo op de behuizing staat.

  • Witte tekst op premium zilver label
  • 24 mm breed, 8 m lengte
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze TZe-PR955 premium gelamineerde labeltape is door Brother uitvoerig getest zodat u kunt rekenen op zeer duurzame en betrouwbare labels.

Of u nu archiefmappen binnen het kantoor wilt labelen, naambadges, signalering of labels voor unieke hobbyprojecten en cadeaus wilt maken, deze premium labeltape zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Deze veelzijdige gelamineerde TZe-PR955 tape is samengesteld uit meerdere lagen en biedt de mogelijkheid labels te maken die net zo helder en leesbaar blijven als op de dag dat ze werden aangebracht.

Door te kiezen voor de originele Brother TZe-PR955 tapecassette, blijft uw labelprinter optimaal werken en maakt u sterke, slijtvaste labels die opvallen en goed leesbaar blijven.

Toepassing