Originele Brother TZe-PR851 label tapecassette – zwart op premium goud, breedte 24 mm

Brother TZe-PR851 zwart op premium goud labeltape – breedte 24 mm

€ 32,67 incl. btw

€ 27,00 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Witte tekst op premium goud label

24 mm breed, 8 m lengte

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

tzepr851_main

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

  • Witte tekst op premium goud label
  • 24 mm breed, 8 m lengte
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

De originele gelamineerde TZe-PR851 premium labeltape heeft een sprankelende goudkleurige achtergrond en geeft een exclusieve uitstraling aan badges, naamplaatjes en is een geweldige toevoeging om geschenken en hobbyprojecten extra waarde te geven. De slijtvaste gelamineerde toplaag zorgt ervoor dat het label goed wordt beschermd tegen beschadiging en weersinvloeden, waardoor het label zeer lang mee gaat. Te gebruiken in combinatie met alle Brother P-touch labelprinters waar het TZ of TZe logo op de behuizing staat.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze TZe-PR851 premium gelamineerde labeltape is door Brother uitvoerig getest zodat u kunt rekenen op zeer duurzame en betrouwbare labels.

Of u nu archiefmappen binnen het kantoor wilt labelen, naambadges, signalering of labels voor unieke hobbyprojecten en cadeaus wilt maken, deze premium labeltape zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Deze veelzijdige gelamineerde TZe-PR851 tape is samengesteld uit meerdere lagen en biedt de mogelijkheid labels te maken die net zo helder en leesbaar blijven als op de dag dat ze werden aangebracht.

Door te kiezen voor de originele Brother TZe-PR851 tapecassette, blijft uw labelprinter optimaal werken en maakt u sterke, slijtvaste labels die opvallen en goed leesbaar blijven.

Terug naar boven