Originele Brother TZe-N241 label tapecassette – zwart op wit, breedte 18 mm

Brother TZe-N241 labeltape zwart op wit – breedte 18 mm

€ 19,44 incl. btw

€ 16,07 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 12 mm, lengte 8 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TZeN241_main

  • Breedte 12 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele niet-gelamineerde labeltape is ideaal voor al uw algemene labeltoepassingen, of het nu voor op kantoor, de werkplek of thuis is. De veelzijdige Brother TZe-N241 labeltape is snel een eenvoudig te installeren en geschikt voor gebruik in een ruim assortiment P-touch labelprinters. Te gebruiken met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze Brother TZe-N241 18 mm labeltape is ideaal voor uw algemene labeling toepassingen op kantoor, de werkplek en thuis.

Het zwart op wit ontwerp van de TZe-N241 biedt de perfecte oplossing voor iedereen die de administratie wil verbeteren en is vooral handig als u labels nodig heeft voor dossiermappen, archiefkasten, stellingen of toestelnummers.

Deze originele niet-gelamineerde labelcassette is snel en eenvoudig te installeren en te gebruiken met diverse Brother P-touch labelprinters.

Deze TZe-N241 tape is ideaal voor gebruik binnen – wilt u duurzame labels creëren die geschikt zijn voor gebruik buiten, kies dan één van de Brother TZe gelamineerde labels.

Terug naar boven