Originele Brother TZe-MQP35 tapecassette – wit op berry roze, breedte 12 mm

Brother TZe-MQP35 wit op berry roze labeltape – breedte 12 mm

€ 16,73 incl. btw

€ 13,83 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 12 mm, lengte 5 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZeMQP35_main

  • breedte 12 mm, lengte 5 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele  Brother TZe-MQP35 12 mm labeltape is ontworpen om extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage te weerstaan en is ideaal voor algemeen gebruik thuis en op kantoor. Bovendien zorgt de mat gelamineerde bovenlaag ervoor dat uw labels altijd goed leesbaar zijn. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze 12 mm wit op bessen roze TZe-MQP35 labeltape is door Brother grondig getest om zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk te zijn.

Door de gelamineerde laag gaat deze labeltape langer mee en is deze perfect voor het labelen van de inhoud van dossiermappen, schappen, archiefkasten en opbergdozen, dus ideaal voor gebruik op kantoor, op de werkplek of thuis.

De gelamineerde bovenlaag van de TZe-MQP35 heeft een matte afwerking, wat het risico op een minder goed leesbare tekst door glans wegneemt.

Brother P-touch gelamineerde labels zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden, en zijn bestand tegen zonlicht, chemicaliën, slijtage en onderdompeling in water.

Terug naar boven