Originele Brother TZe-MQG35 label tapecassette – wit op lime groen, breedte 12 mm

Brother TZe-MQG35 wit op lime groen labeltape – breedte 12 mm

€ 16,73 incl. btw

€ 13,83 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 12 mm, lengte 5 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TZeMQG35_main

  • Breedte 12 mm, lengte 5 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze Originele  Brother TZe-MQG35 12 mm labeltape is ontworpen om extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage te weerstaan en is ideaal voor algemeen gebruik thuis en op kantoor. Bovendien zorgt de mat gelamineerde bovenlaag ervoor dat uw labels altijd goed leesbaar zijn en blijven. Te gebruiken met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze 12 mm wit op lime groen TZe-MQG35 labeltape is door Brother grondig getest om een duurzaam en betrouwbaar eindresultaat te garanderen.

Door de gelamineerde laag gaat deze labeltape langer mee en is perfect voor het labelen van de inhoud van dossiermappen, schappen, archiefkasten en opbergdozen, dus ideaal voor gebruik op kantoor, op de werkplek of thuis.

De gelamineerde bovenlaag van de TZe-MQG35 heeft een matte afwerking, wat het risico op een minder goed leesbare tekst door glans wegneemt.

Brother P-touch gelamineerde labels zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden, en zijn bestand tegen zonlicht, chemicaliën, slijtage en onderdompeling in water.

Terug naar boven