Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-MQE31 label tapecassette – zwart op pastel roze, breedte 12 mm

Brother TZe-MQE31 labeltape zwart op pastel roze – 12 mm

€ 10,97 incl. btw € 9,07 excl. btw

Op voorraad

Deze originele TZe-MQE31 zwart op pastel roze labeltape is geschikt voor gebruik binnen en buiten, plakt op vrijwel elk oppervlak en verbleekt of scheurt niet. Zo bent u verzekerd dat uw labels zeer lang bruikbaar en goed leesbaar blijven. Te gebruiken met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

  • breedte 12 mm, lengte 4 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Originele Brother TZe-MQE31 labeltape waarmee u labels afdrukt die gegarandeerd lang blijven zitten.

De zwart op pastel roze kleur mag dan een mooie combinatie zijn, deze TZe-MQE31 labeltape is ook erg sterk. Deze bijzonder duurzame, gelamineerde tape is ontworpen voor gebruik binnen of buiten en is vakkundig geconstrueerd om extreme temperaturen, schuren, morsen en UV-stralen te weerstaan, zodat uw labels zeer lang meegaan.

De TZe-MQE31 tape is te gebruiken met diverse P-touch labelprinters. Zo bent u ervan verzekerd dat uw labels netjes blijven zitten en dat ze zeer lang leesbaar blijven.

Onze TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zodoende kunt u aan alle labeleisen tegemoet komen en is er voor elke toepassing een passende oplossing.

Toepassing