Originele Brother TZe-FX661 flexibele ID label tapecassette – zwart op geel, breedte 36 mm

Brother TZe-FX661 labeltape zwart op geel - flexibele ID – breedte 36 mm

€ 39,68 incl. btw

€ 32,79 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 36 mm, lengte 8 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZeFX661_main

  • Breedte 36 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

De speciale lijmlaag van de Brother TZe-FX661 labeltape zwart op geel is ideaal voor het creëren van identificatielabels voor kabels, leidingen, pvc-buizen en alle cilindervormige items, waardoor uw belangrijke etiketten langer vast blijven zitten. Te gebruiken met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Folders

Meer over dit product...

Deze 36 mm TZe-FX661 flexibele ID labeltape is speciaal ontworpen voor gebruik bij het labelen van kabels en buizen, en is door Brother uitvoerig getest om te zorgen dat u snel en efficiënt identificatie labels kunt afdrukken.

Met de speciaal ontwikkelde lijmlaag waarmee u labels gemakkelijk op kabels, pvc-buizen of ander cilindervormige voorwerpen kunt plaatsen, is de Brother TZe-FX661 labeltape zwart op geel ook geschikt voor gebruik op sterk gebogen oppervlakken zoals leidingen en pijpen. Uw label kan herhaaldelijk om de kabel worden gewikkeld, of als vlaggetje aan elkaar worden geplakt.

Onze gelamineerde labels zijn te gebruiken met met diverse Brother P-touch labelprinters, zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage.

Terug naar boven