Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-FX231 tapecassette – zwart op wit, breedte 12 mm

Brother TZe-FX231 labeltape zwart op wit – 12 mm

€ 19,63 incl. btw € 16,22 excl. btw

De speciale lijmlaag op de Brother TZe-FX231 labeltape zwart op wit is ideaal voor het creëren van identificatielabels voor kabels, leidingen, pvc-buizen en alle cilindervormige items, waardoor uw belangrijke labels langer vast blijven zitten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

  • breedte 12 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duidelijke, duurzame labels

Overzicht

Deze 12 mm TZe-FX231 labeltape is ontworpen met name voor gebruik bij het identificeren van kabels en draden, en is door Brother uitvoerig getest om te zorgen dat u snel en efficiënt ID-labels kunt afdrukken.

Met zijn speciaal ontwikkelde lijmlaag waarmee u labels gemakkelijk op kabels, pvc-buizen of ander cilindervormige voorwerpen kunt plaatsen, is de Brother TZe-FX231 labeltape zwart op wit ook geschikt voor gebruik op sterk gebogen oppervlakken zoals leidingen en buizen. Uw label kan herhaaldelijk om de kabel worden gewikkeld, of als vlaggetje aan elkaar worden geplakt.

Onze  gelamineerde labels zijn compatibel met een breed assortiment aan Brother P-touch labelprinters. En zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage.

Toepassing