Originele Brother TZe-B31 tapecassette – fluorescerend oranje, breedte 12 mm

Brother TZe-B31 fluorescerend oranje labeltape – breedte 12 mm

€ 21,72 incl. btw

€ 17,95 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 12 mm, lengte 5m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duidelijke, duurzame labels

Productinformatie

TZeB31_main

  • breedte 12 mm, lengte 5m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duidelijke, duurzame labels

Beschrijving

Deze originele Brother TZe-B31 zwart op fluorescerend oranje labeltape is perfect om opvallende labels te creëren en om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of specialistisch apparatuur te categoriseren. Door de TZe-B31 te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat belangrijke items snel herkenbaar zijn in geval van calamiteiten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze fluorescerende, zeer goed zichtbare tape is ideaal om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of om aan te geven waar men specialistisch uitrusting kan vinden in geval van een calamiteit.

De  TZe-B31 labeltape is door Brother grondig getest om zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk te zijn.

Door de Brother TZe-B31 zwart op fluorescerend oranje labeltape te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over tekstvervaging dankzij onze gepatenteerde lamineertechnologie, die ontworpen is om extreme temperaturen, water, zonlicht en slijtage te weerstaan.

Wanneer u originele Brother TZe-B31 labeltape kiest, zorgt u er ook voor dat uw P-touch printer optimaal blijft presteren en u resultaten geeft die helder, goed leesbaar en duurzaam zijn.

Terug naar boven