Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-641 label tapecassette – zwart op geel, breedte 18 mm

Brother TZe-641 zwart op geel Labeltape – breedte 18 mm

€ 21,11 incl. btw € 17,45 excl. btw
Niet op voorraad

Deze originele gelamineerde TZe-641 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare zwart op gele kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

  • breedte 18 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother cassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze originele Brother TZe-641 label tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op gele TZe-641 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zakente labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Toepassing