Originele Brother TZe-631 labeltape – zwart op geel, breedte 12 mm

Brother TZe-631 zwart op geel labeltape – breedte 12 mm

€ 19,05 incl. btw

€ 15,74 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 12 mm, lengte 8 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZE631_main

  • breedte 12 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-631 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij het goed leesbare zwart op geel ontwerp – erg handig dus voor thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze originele Brother TZe-631 labeltape zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde TZe-631 labeltape zwart op geel is handig om zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer te gebruiken en biedt uitkomst bij het identificeren van de inhoud van allerlei zaken, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zeer veelzijdige zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.
Terug naar boven