Originele Brother TZe-621 label tapecassette – zwart op geel, breedte 9 mm

Brother TZe-621 zwart op geel Labeltape – breedte 9 mm

€ 17,21 incl. btw

€ 14,22 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 9 mm, lengte 8 m

Originele Brother cassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZe621_main

  • breedte 9 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother cassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-621 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare zwart op gele kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze originele Brother TZe-621 label tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op gele TZe-621 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zakente labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Terug naar boven