Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-344 label tapecassette – goud op zwart, breedte 18 mm

Brother TZe-344 labeltape goud op zwart – breedte 18 mm

€ 24,58 incl. btw € 20,31 excl. btw

Op voorraad

Deze originele gelamineerde TZe-344 labeltape is geschikt voor gebruik in diverse Brother P-touch labelprinters en bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare goud op zwarte kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

  • Breedte 12 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Overzicht

Met deze originele Brother TZe-344 label tapecassette bent u verzekerd dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde goud op zwarte TZe-344 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een P-touch labelprinter in combinatie met een originele Brother tapecassette, aan al uw wensen op het gebied van labelen kunt voldoen.

Toepassing