Originele Brother TZe-32M3 label tapecassette voordeel verpakkking – 2x zwart op wit, 1x wit op mat fluorescerend bessenroze, breedte 12 mm

Brother TZe-32M3 voordeel verpakking 2x zwart op wit, 1x wit op mat berryroze labeltape – breedte 12 mm

€ 35,21 incl. btw

€ 29,10 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad Een reseller zoeken

2x TZe-231 en 1x sample TZe-MQP35

Breedte 12 mm, lengte 8 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

TZe32M3

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

  • 2x TZe-231 en 1x sample TZe-MQP35
  • Breedte 12 mm, lengte 8 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-32M3 labeltape is geschikt voor gebruik in diverse Brother P-touch labelprinters en bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare zwart op witte en wit op mat fluorescerend berryroze kleur. Erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TZe-32M3 label tapecassette bent u verzekerd dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op wit en wit op mat fluorescerend bessenroze TZe-32M3 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met een P-touch labelprinter in combinatie met een originele Brother tapecassette, aan al uw wensen op het gebied van labelen kunt voldoen.

Terug naar boven