Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-251 label tapecassette – zwart op wit, breedte 24 mm

Brother TZe-251 labeltape zwart op wit – breedte 24 mm

€ 24,55 incl. btw

€ 20,29 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 3 werkdagen
+
Een reseller zoeken

breedte 24 mm, lengte 8 m

Originele Brother cassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZe251_main

  • breedte 24 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother cassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-251 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare zwart op witte kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Deze originele Brother TZe-251 label tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op wit TZe-251 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zakente labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Terug naar boven