Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-231 labeltape – zwart op wit, breedte 12 mm

Brother TZe-231 labeltape zwart op wit – breedte 12 mm

€ 17,62 incl. btw € 14,56 excl. btw
Niet op voorraad

Deze originele gelamineerde TZe-231 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare zwart op witte kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

  • breedte 12 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze originele Brother TZe-231 labeltape zorgt ervoor dat uw labels gegarandeerd helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op wit TZe-231 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Toepassing