Originele Brother TZe-131 labeltape – zwart op transparant, breedte 12 mm

Brother TZe-131 zwart op transparant labeltape – breedte 12 mm

€ 17,21 incl. btw

€ 14,22 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 12 mm, lengte 8 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZe131

  • breedte 12 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-131 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder handig dankzij zijn veelzijdig zwart op transparant ontwerp – dus praktisch voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze originele Brother TZe-131 gelamineerde labeltape zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De veelzijdige zwart op transparant TZe-131 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en biedt uitkomst bij het identificeren van de inhoud van allerlei zaken, zoals dossiermappen en schappen, alsook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.
Terug naar boven